Wie is wie?

Mijn naam is Vivian de Bart. Ik geef met veel plezier les aan de kinderen van groep (6)7/8. Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen het goed naar hun zin hebben in de klas en zich veilig voelen, zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen. Ik ben sinds 1998 werkzaam op deze leuke school en hoop hier nog vele jaren te mogen blijven.

juf Vivian, groep (6)/7/8

Jezelf optimaal kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving waarin respect, plezier, vertrouwen en uitdaging voorop staan.

juf Marjan, groep 4/5

Ik ben meester Dennis en ben sinds 2014 werkzaam op de OBS Prinses Irene. Op maandag, dinsdag en vrijdag ben ik hier aanwezig. Ik hoop dat we er met z'n allen een gezellig en leerzaam schooljaar van gaan maken!

meester Dennis, locatieleider

juf Vicky, groep 1/2/3

Ik ben juf Joyce en sinds januari 2005 werkzaam op deze school. Ik heb jaren lesgegeven aan groep 3/4. Dit schooljaar geef ik met veel plezier les aan de kinderen van groep 4/5, samen met mijn collega Marjan Stroo. Het mooie aan het juf zijn is, dat elke dag anders is. Ik hoor de kinderen regelmatig zeggen...''Van foutjes kan je leren he, juf?'' en ''Kan niet, dat kennen we niet.'' :-)

juf Joyce, groep 4/5

juf Marian, Intern Begeleider

Ik ben Maxime Wondergem. Ik heb al op verschillende Escaldascholen gewerkt en nu
geef ik met veel plezier les aan groep 1/2/3 op de Prinses Irene in Schoondijke!

"Van proberen kun je leren
en gaat niet bestaat niet"

In een veilig en vertrouwd klimaat, probeer ik kinderen structuur en regelmaat te bieden
zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen. Maar zelfvertrouwen krijgen en plezier maken zijn daarnaast ook
heel belangrijk.

juf Maxime, groep 1/2/3

Degene die valt en weer opstaat
Is zoveel sterker dan degene die nooit gevallen is.

Meester Frans, vakleerkracht gymnastiek